Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Municipal Dej are Secție de Neurologie complet reabilitată FOTO/VIDEO

4 1.141

someseanul-Inaugurare Sectie Neurologie Spital Dej (1)

Noua Secție de Neurologie a Spitalului Municipal Dej, complet renovată și utilată, a fost inaugurată vineri la Dej în prezența oaspeților de la Direcția de Sănătate Publică Cluj, Casa de Asigurări de Sănătate și a autorităților locale.

Managerul Spitalului Municipal Dej, dr. Mihai Pandrea, a deschis seria de cuvântări cu ocazia inaugurării Secției de Neurologie, fiind apoi lăudat pentru activitatea sa și a echipei sale manageriale de reprezentanții instituțiilor județene prezenți la eveniment.

În fața consilierilor locali, a primarului Costan Morar, a cadrelor medicale dejene, dar și în prezența celorlalți oaspeți, Mihai Pandrea a prezentat pe scurt situația noii Secții de Neurologie, îmbunătățirile efectuate și lucrările finalizate după aproape un an de la demararea proiectului.

Noua secție, dispune acum de 25 de paturi, saloane modernizate, mobilate și recompartimentate, sală de gimnastică, saloane cu două sau patru paturi și toaletă proprie și toaletă pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru Spitalul Municipal Dej urmează finalizarea lucrărilor de modernizare a Secției de Chirurgie, estimată pentru finalul acestui an.

După discursurile de deschidere și slujba religioasă oficiată în holul secției, cei prezenți au putut vizita saloanele, sălile de tratament și de gimnastică, toaletele și cabinetele medicilor, pentru a observa lucrările de reabilitare efectuate.

Despre lucrările efectuate la Secția de Neurologie a Spitalului Dej, pentru Someșeanul.ro a vorbit dr. Ceaca Mocan Carmen, șef secție Neurologie.


Inaugurare Sectie Neurologie la Spitalul Dej by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Corneliu spune

  Felicitari colectivului medical de acolo si autoritatilor locale care au sprijinit aceasta unitate medicala de prestigiu.Deci daca se vrea,se poate,ceea ce este un bun exemplu si pentru alte spitale din jud.Cluj, de ce nu si,din Romania.Bravo,tuturor celor implicati in frumoasa realizare pentru sanatatea pacientilor.

 2. facebook_loredanaanca.timofte spune

  Felicitari!

 3. facebook_loredanaanca.timofte spune

  Comentariile sunt de prisos. Este suficient, cred, sa ascultam parerile avizate ale doamnelor director de la DSP Cluj si CJAS Cluj.

 4. Lucy spune

  Dr Ceaca Mocan Carmen ,despre ce ai putut vorbi la aceasta deschidre cind stii cit de brutala esti cu bolnavii si famila lor, rusine sa va fie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More