Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Municipal Dej, la mila altora. Materiale sanitare donate de un anonim din Italia

0 2.165

Într-un moment în care sistemul medical românesc se află în pragul colapsului, spitalele fiind suprasolicitate și în lipsă acută de materiale sanitare de strictă necesitate, ajutorul nu vine de la autorități, ci de la donatori anonimi, din străinătate.

Un om cu suflet, aflat în Italia, țară în care criza provocată de coronavirus a dus la blocarea sistemului medical și a provocat peste 2.000 de morți, a decis să ajute Spitalul Municipal Dej.

Inimosul donator, văzând că medicii din România se plâng de lipsa de dotări și criza materialelor de strictă necesitate cu care pot salva vieți și își pot proteja propria viață, a decis să ajute.

”În aceste vremuri dificile pe care le trăim, ne bucurăm să constatăm că există oameni inimoși care se străduie să ajute cum pot. Astfel, dorim pe această cale să mulțumim unei persoane cu mult suflet, care a trimis Spitalului Municipal Dej un colet cu materiale sanitare de protecție atât de necesare în aceste zile”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dej, Antonela Nicoară.

Aceasta a mai anunțat faptul că unitatea spitalicească a deschis un cont de donații, pentru cei care vor să dea o mână de ajutor, financiar, la depășirea crizei în care se află personalul medical.

”Acest donator aflat în Italia, ce a dorit să rămână anonim, ne-a încurajat să solicităm ajutorul și altor persoane care ar fi dispuse să se implice în criza pe care o trăim. Așa încât am deschis un cont unde toți cei care doresc să ajute spitalul ar putea dona pentru achiziționarea de materiale sanitare necesare în lupta cu noul coronavirus.

Contul este RO55TREZ21721F335000XXXX deschis la Trezoreria Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More