Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Municipal Dej sărbătorește 155 ani de existență. Mâine este Ziua porților deschise

0 55

Anul acesta Spitalul Municipal Dej împlinește 155 ani de la înființarea sa, o vârstă venerabilă pentru o instituție sanitară, cu care ne dejenii se mândresc. Mâine va avea loc Ziua Porților deschise, toți dejenii fiind invitați la sărbătoare.

”Și pentru că spitalul nu este o doar o clădire, ci este alcătuit din oameni, atât din cei care lucrează zi de zi în slujba oamenilor, cât și din cei care i-au trecut pragul în căutarea unei fărâme de sănătate, ne-am gândit să sărbătorim împreună acest eveniment”, spun organizatorii evenimentului.

Astfel, în data de 8 iunie are loc ”Ziua porților deschise”,  în care dejenii sunt invitați să viziteze în grupuri organizate spitalul, pentru a cunoaște mai bine serviciile pe care acesta le oferă populației, vizită urmată de o expoziție de pictură realizată de pacienții secției de psihiatrie.

Vizitarea va avea loc între orele 12 și 13, iar cei interesați sunt rugați să se prezinte în acest interval orar la poarta principala.

În data de 9 iunie se va desfășura un simpozion aniversar ”Zilele spitalului dejean”, aflat deja la a patra ediție, în cadrul căruia va avea loc prezentarea mai multor lucrări de specialitate, simpozion creditat de Colegiul Medicilor, la care sunt așteptați toți medicii din zonă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More