Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sport și sănătate. Înscrie-ți copilul la fotbal, în clubul „YOUNG BOYS DEJ”

0 2.607

Sportul, încă de la vârste fragede, formează nu doar copii atletici, sănătoși, dar și caractere puternice. Iar pentru băieți, fotbalul în special, nu reprezintă doar plăcerea pentru sport ci și un mediu în care învață de mici spiritul de colegialitate, de competiție și de ”minte sănătoasă în corp sănătos”.

Cu aceste idei a pornit la drum Clubul sportiv „YOUNG BOYS DEJ”, care face înscrieri pentru grupele de vârstă 2008-2009, respectiv 2010-2011.

”Acest nou proiect vizează dezvoltarea copiilor și învățarea lor a ceea ce înseamnă camaraderie, munca în echipă, disciplina și nu în ultimul rând pentru sănătate”, spune coordonatorul acestui proiect, Vlad Borșan.

Acesta încurajează părinții să-și trimită copiii să facă sport, așteptându-i să-și înscrie băieții la școala de fotbal, pentru a-i forma nu doar ca sportivi, dar și pentru a-i îndemna să practice o activitate benefică pentru sănătate și minte.

”Cu o bună conduită, sper ca în câțiva ani să fim cei mai buni”, mai spune Vlad Borșan.

Pentru detalii despre programele derulate de Clubul sportiv „YOUNG BOYS DEJ” și pentru înscrieri apelați numărul de telefon: 0770.120.933 (BORȘAN VLAD) sau pe Facebook!


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More