Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportiv al CSS LAPI Dej, a treia oară campion la atletism

0 387

Un sportiv al CSS LAPI DEJ a câștigat pentru a treia oară medalia de aur a campionatului național de atletism pentru copii, proba triatlon.

Un spectacol atletic inedit au oferit, in acest sfarsit de saptamana, 30 – 31 martie, copiii 1,2,3 in cadrul finalei Campionatului National de Atletism rezervat categoriei lor de varsta.

Competitia s-a desfasurat in sala de atletism a Complexului National Sportiv „Lia Manoliu” din Bucuresti si a reunit peste 250 de sportivi, din mai multe cluburi din tara.

Asa cum ne-a obisnuit si in alte randuri, atletul Octav Tarta, antrenat de profesor Manu Costin de la CSS Lapi Dej, s-a impus atat la viteza 60 m, cat si la saritura in lungime si la rezistenta 800 m, ajungand pe prima treapta a podiumului de premiere cu un punctaj de 1442 de puncte.

Astfel, tanarul de 12 ani, Tarta Octav, a reusit sa cucereasca, pentru a treia oara, medalia de aur a Campionatului National de Atletism Copii 1,2,3 – indoor si, totodata, titlul de campion national la proba de triatlon – copii 1.

In clasament, a fost urmat de Vochin Alexandru Gabriel de la LPS Pitesti – 1091 puncte si Bivolaru Alexandru Cristian de la CSS Bucuresti – 1048 puncte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More