Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportiv din Zalău, vicecampion european la karate

0 38

cristian boldut vicecampion european karate kyokushin

În premieră pentru România, un sportiv a reușit să cucerească o medalie europeană la kata seniori, la Campionatul European de Karate Kyokushin.

Cristian Bolduț, de la Clubul Sportiv Vidalis din Zalău, a devenit vicecampion european la seniori în Azerbaidjan, la proba de kata.

Pentru sportivul în vârstă de 35 de ani din Zalău este o performanță uluitoare cea obținută la Baku, având în vedere că în ultimii ani s-a clasat tot în afara podiumului, pe locul 4.

La ediția din acest an a Campionatului European de Karate Kyokushin de la Baku (Azerbaidjan) s-au prezentat sportivi din 24 de țări. România a fost și ea bine reprezentată la această competiție, reușind să cucerească în total 4 medalii.

Astfel, Elena Constantin (-55 kg) și Marius Ilaș (-80 kg) sunt campioni europeni, Dorin Mărgărint(+90 kg) și Cristian Bolduț (Kata Seniori) sunt vicecampioni europeni, iar Viviana Chirilă (+65 kg) a obtinut bronzul si locul 10 la kata feminin.  Laura Moldovan (-65 kg) s-a clasat în primele 8, Anca Dan (-65 kg), George Suciu (-70 kg) și Ștefan Moș (-80 kg) în primii 16.

cristian boldut vicecampion european karate

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.