Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportiv din Zalău, vicecampion european la karate

0 385

cristian boldut vicecampion european karate kyokushin

În premieră pentru România, un sportiv a reușit să cucerească o medalie europeană la kata seniori, la Campionatul European de Karate Kyokushin.

Cristian Bolduț, de la Clubul Sportiv Vidalis din Zalău, a devenit vicecampion european la seniori în Azerbaidjan, la proba de kata.

Pentru sportivul în vârstă de 35 de ani din Zalău este o performanță uluitoare cea obținută la Baku, având în vedere că în ultimii ani s-a clasat tot în afara podiumului, pe locul 4.

La ediția din acest an a Campionatului European de Karate Kyokushin de la Baku (Azerbaidjan) s-au prezentat sportivi din 24 de țări. România a fost și ea bine reprezentată la această competiție, reușind să cucerească în total 4 medalii.

Astfel, Elena Constantin (-55 kg) și Marius Ilaș (-80 kg) sunt campioni europeni, Dorin Mărgărint(+90 kg) și Cristian Bolduț (Kata Seniori) sunt vicecampioni europeni, iar Viviana Chirilă (+65 kg) a obtinut bronzul si locul 10 la kata feminin.  Laura Moldovan (-65 kg) s-a clasat în primele 8, Anca Dan (-65 kg), George Suciu (-70 kg) și Ștefan Moș (-80 kg) în primii 16.

cristian boldut vicecampion european karate

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More