Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivă din Beclean, campioană europeană la Taekwondo

0 212

Clubul Sportiv Ilyo Bistrița a obținut o medalie de aur la Campionatele Europene G1 de Taekwondo ce au avut loc recent în Bulgaria, cu cea mai strălucitoare medalie la gât întorcându-se acasă o sportivă de 11 ani din Beclean.

Luiza Bindea, în vârstă de 11 ani, este noua campioană europeană la categoria -33 kg, stilul Kyorugi, la Campionatele Europene G1 de Taekwondo care s-au desfășurat în Bulgaria. Sportiva din Beclean a învins-o în finala de la Sofia, cu scorul de 45-40, pe o sportivă din Croația și astfel aduce în țară titlul de campioană europeană.

Tatăl acesteia, Gabi Bindea, nu poate să fie mai mândru, transmițând în acest sens și un mesaj pe Facebook:

”În fiecare zi ne faci fericiți, dar azi te-ai întrecut! Bravo Luiza pentru medalia de aur! Sofia, Bulgaria, 21.3.2019! WT Multi European Championships, G1! Te iubim mult și te așteptăm să vii acasă sănătoasă. Efortul și sacrificiile ți-au fost răsplătite și încă mai ai de muncit. Mulțumim din suflet celor care te antrenează, Prof. Ica Sigartau, Marius-Nicolae Muti, Teodor Iacob, Zinveliu Denisa, nu în ultimul rând, Orban Ioan (cel care te-a antrenat aproape 4 ani), celor care ne susțin și ne apreciază.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More