Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivi dejeni, locul 1 pe echipe la Cupa Vulturii

0 56

Sala Sporturilor din Dej a găzduit la finalul săptămânii trecute a doua ediție a Cupei Vulturii la TAEKWON-DO ITF, pentru copii și juniori cu vârste cuprinse între cinci ani și optsprezece ani.

Competiția organizată și în acest an de  Clubul Sportiv Vulturii Dej a avut ca probe de concurs, la individual tull, luptă, tehnici speciale și spargeri forță.

Clubul dejean a participat la acest concurs cu un număr de 28 sportivi,  antrenorul Bande Pavel, instructorul Suărășan Ovidiu și doi arbitri Bande Vlad și Bogdan Antonia.

În urma probelor de concurs, sportivii dejeni au obținut:  19 medalii de aur, 12 medalii de argint și 11 medalii de bronz , total medalii 42. Vulturii Dejeni s-au clasat pentru a doua oară pe locul I  general pe echipe.

De felicitat  sunt declarați trei sportivi, cel mai bun copil și junior al competiției: SALATIOAN LOREDAN, POP PAUL SI MURESAN BOGDAN.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More