Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivi din Dej și Gherla luptă pentru medalii la Cupa Campionilor Europeni la Karate WKC

0 63

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește în aceste zile un eveniment sportiv de top european. Este vorba despre CUPA CAMPIONILOR EUROPENI, competiție organizată de către Clubul Sportiv Politehnica Cluj Napoca și Federația Româna de Karate WKC sub egida WUKF (World Union of Karate Do Federations), eveniment aflat la cea de-a 6 ediție.

Până în prezent sunt așteptați să participe la această competiție peste 750 de sportivi din 15 țări de pe 3 continente. Astfel, sportivi din Anglia, Scoția, Irlanda, Belgia, Republica Cehă, Germania, Polonia, Ungaria, Bosnia-Herțegovina, Ucraina, SUA și Egipt precum și România, se vor întrece în măiestrie sportivă în cele două zile de concurs atât la probe de kumite (luptă) cât și kata (măiestrie) la individual și la echipe.

Sâmbătă este ziua dedicată copiilor până la 12 ani, iar ziua de duminică este rezervată pentru mini-cadeți, cadeți, juniori, seniori și veterani.

Sâmbătă, de la ora 12 va avea loc deschiderea oficială, care se anunță a fi una de spectacol, demnă de un eveniment european.

Clubul Sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean, deplasează la această competiție un lot de 15 sportivi, 2 arbitri și un antrenor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More