Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivii Budokan Ryu, campioni naționali pe echipe la kumite – FOTO

0 54

11258601_940491782698013_1136838737_n

Weekend-ul trecut a fost unul deosebit de important pentru lumea karte-ului sportiv din Romania. Astfel, sambata, avut loc la Bucuresti, in incinta Salii de Sport Agronomia, editia a 15-a a Campionatului National de Karate WKC pentru cadeti, juniori si seniori, iar duminica, in aceeasi sala, a avut loc Campionatul National de Karate Universitar 2015 desfasurat de asemenea sub egida WKC.

Campionatul National de karte WKC a fost ultima treapta de verificare si selectie pentru Campionatul European WUKF din Belgia care va avea loc in luna iunie a acestui an. Organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WKC, concursul a adunat la start aproape 300 de sportivi (297) si 83 de echipe, reprezentand 43 de cluburi din intreaga tara.

Campionatul National de Karate WKC pe anul 2015 cu cele doua editii de Copii si Seniori a avut o participare record cu un total de peste 900 de sportivi. De asemenea competitia a fost organizata sub patronajul Ministerului Tineretului si Sportului (domnul Puiu Garba – inspector in cadrul MTS – fiind prezent ca de altfel la toate competitiile majore) precum si sub patronajul Comitetului Olimpic Roman. Nivelul tehnic a fost unul deosebit de inalt, sportivii intrecandu-se la probele de kata si kumite atat la individual cat si la echipe intr-o sala plina de spectatori si sustinatori.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat cu 5 sportivi la acest concurs reusind sa obtina rezultate notabile.

Astfel, medalie de aur si titlu de campion national au obtinut sportivii PANESCU ALEXANDRU, BOTA VLAD si GUBANI MARIAN la proba de kumite echipe masculin 13-14 ani.

Vicecampioana nationala s-a intors BOCA DENISA care a obtinut medalie de argint la kumite individual feminin 15-17 ani. Aceasta a mai obtinut o medalie de bronz si un loc 4 la kumite echipe feminin 15-17 ani respectiv kumite echipe rotativ.

Medalii de bronz au mai obtinut sportivi ROMAN SERGIU impreuna cu PANESCU DORIN si BOGDAN STROIE la kumite echipe masculin 15-17 ani. Sportivul PANESCU DORIN a obtinut bronzul si la proba de kumite individual.

Pe aceasta cale, antrenorii Bogdan Savu si Paula Grosan doresc sa transmita felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute si doresc sa multumeasca pentru sprijin Primariei Dej, Consiliului Local Dej, d-lui Primar precum si tuturor sponsorilor si colaboratorilor.

Pentru cei interesati de sportul de performanta si nu numai, CS Budokan Ryu isi desfasora antrenamentele in Dej, Gherla si Beclean. Pentru inscrieri si informatii va stam la dispozitie la 0757 434 728 sau la salile de antrenament.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More