Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivii de la Budokan Ryu au obținut 14 medalii la Cupa Tiger – FOTO

0 75

karate Budokan Ryu Cupa Tiger (4)

Sambata, 1 noiembrie 2014, s-a desfasurat la Bistrita editia a 3-a a Cupei Tiger la Karate WKC. Concursul organizat de catre Clubul Sportiv Karate Tiger Bistrita sub egida FRK WKC a fost unul de verificare pentru sportivii CS Budokan Ryu, inainte de participarea la Cupa Romaniei de la Bucuresti care va avea  loc la finalul acestei luni.

De asemenea, concursul a fost unul de initiere pentru o parte dintre micutii karatisti care activeaza in cadrul clubului alaturi de colegii lor mai mari. Competitia a reusit sa adune 17 cluburi din tara cu un total de 180 de sportivi. La finalul competitiei bilantul rezultatelor obtinute de sportivii clubului Budokan Ryu a fost de 14 medalii, mai exact 5 de aur, 3 de argint si 6 de bronz.

Sportivii medaliati cu aur au fost Panescu Dorin, Costea Alexia, Bota Vlad, Ilca Vioris, si Roman Sergiu. Medalii de argint au obtinut Vig Riana, Panescu Alexandru, si Orban Rebeka, iar medaliatii cu bronz au fost Calugar Marius, Barbos Cristian, Farcas Matei, Ghete Laura, Ghenea Darius si Derta Valerian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More