Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivii dejeni s-au întors cu 11 medalii de la Openul de Taekwon-Do din Sovacia – FOTO

0 56

someseanul-Vulturii Dej TaekwonDo (4)

La prima cupă internațională la care au participat, sportivii de Taekwon-Do ITF de la CS Vulturii Dej, au adus acasă nu mai puțin de 11 medalii.

Ei au reprezentat orașul nostru cu succes la Openul de Taekwon-Do ITF PRESOV din Slovacia. Concursul s-a desfășurat în perioada 14-15 martie 2015 și au concurat aici sportivi din nouă țări. Delegația României din care au făcut parte și sportivii dejeni a reușit să se claseze pe locul II în clasamentul general.

Rezultatele lor sunt:

La luptă
Bodea Bazil locul II individual, locul II pe echipe
Bogdan Mureșan locul III individual, locul II pe echipe
Boer Alex locul II pe echipe

La exerciții de formă (tull)
Bodea Bazil locul I individual,si locul II echipe
Bogdan Mureșan locul II individual
Boer Alex locul III tull , loc II pe echipe

La spargeri forță
Bodea Bazil loc III individual

Municipiul nostru va găzdui în 2015 câteva evenimente importante prevăzute în calendarul Competițional al federației de profil. Este vorba de Cupa Someș la Taekwon-Do ITF în luna mai și Cupa Vulturii Dej la Taekwon-Do ITF în luna noiembrie. Competițiile organizate de către Federația Română de Sporturi Marțiale Coreene vor să ajute dezvoltarea Tekwon-Do-ului dejean, un sport cu tradiție în oraș, dar care a intrat într-un con de umbră după încetarea activității Clubului Martial Arts.

Clubul Sportiv Vulturii Dej își desfășoară activitatea în zilele de marți și joi în sala de sport a Școlii ”Mihai Eminescu” de la ora 18:30 la 20:00, iar în timpul vacanțelor școlare de la 11:00 la 12:30. Clubul dejean iși propune să aducă în timp taekwon-do-ul dejean la gloria de altă dată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More