Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sportivii Firekick-Boxing Gherla, învingători la Cupa Armenopolis 2014 – FOTO

0 127

Cupa Armenopolis kickboxing Gherla 2014 - 1

Aproape 400 de spectatori au luat sâmbătă seara cu asalt sala de sport a Liceului ”Ana Ipătescu” din Gherla pentru a asista la Gala de kickboxing ”Cupa Armenopolis” 2014.

Așa cum organizatorii anunțau încă de săptămâna trecută, gala de kickboxing de la Gherla a fost un eveniment exploziv, cu multe meciuri tari, senzația serii fiind meciul de MMA între un sportiv din Ungaria și unul de la Târgu Mureș. La competiție au participat sportivi din Cluj, Bistrița, Mediaș, Zalău, Satu Mare, Gherla, dar și trei sportivi din Ungaria, toți campioni ai țării vecine.

Clubul organizator, Firekick-Boxing Gherla, condus de profesorul Paul Florean, a fost reprezentat la această competiție de doi sportivi, ambii câștigători.

Gherleanul Dario Drotar a intrat în ring în meciul al treilea al galei, câștigând în prima repriză după o combinație de brațe și picior pe interiorul coapsei adversarului. Acesta s-a văzut nevoit să abandoneze, pentru că nu mai putea continua lupta.

Al doilea sportiv din Gherla, Cristian Brejan, a intrat în ring în meciul al șaselea. Reprezentantul gazdelor a luptat excelent pe parcursul a trei reprize, cu combinații de brațe și picioare, genunchi la corp, iar la final arbitrii au decis în favoarea gherleanului.

Cel mai savurat moment al galei de kickboxing de la Gherla a fost meciul de MMA dintre un reprezentant al Ungariei, campion la categoria -90 kg, care s-a luptat cu Horvath Ali, component al MMA Dracones Târgu Mureș. Meciul a fost câștigat de sportivul din Ungaria cu un procedeu la sol.

Lista meciurilor și câștigătorii

1. Bogdan Suru (Profesional Fight Bistrița) – Cătălin Calina (Catanele Negre Năsăud)

2. Alexandru Ardelean (Alexey Gym Cluj) – Marius Lazăr (New Era Mediaș)

3. Dario Drotar (Firekick-Boxing Gherla) – Adrian Baias (Profesional Fight Bistrița)

4. Andrei Beldean (Gladiators Gym Deva) – Ilie Morar (Catanele Negre Năsăud)

5. Vlad Furdui (Gladiators Gym Deva) – Andrei Pisari (Tengu Cluj)

6. Cristian Brejan (Firekick-Boxing Gherla) – Adrian Lazăr (New Era Mediaș)

7. Mirel Hotea (Beyond Cluj) – Szabo Csaba (New Era Mediaș)

8. Sebi Drăgan (Alexey Gym Cluj) – Cătălin Breban (Progym Zalău) (învingător KO)

9. Alexandru Lăpugeanu (Gladiators Gym Deva) – Bogdan Nut (Tengu Cluj) (învingător KO)

10. Hocz Csaba (Ungaria) – Cătălin Holhos (Progym Zalău)

11. Florin Chiș (Profesional Fight Bistrița) – Ion Babin (Beyond Cluj)

12. Main Event MMA Kerepeczki Gabor (Ungaria) – Horvath Ali (MMA Dracones Târgu Mureș).

Ca la orice gală care se respectă, la finalul meciurilor au fost acordate și premii câștigătorilor. Premiile au fost oferite de sponsorii evenimentului: Sova Impex SRL, Natural Plus, OMV Dej, Nopon Logistic, Romstal Dej, Protev SRL, Restaurantul Conte Gherla. Partener media al evenimentului a fost Someșeanul.ro. La evenimentul de la Gherla, printre oaspeții de onoare s-au aflat și primarul Gherlei, Marius Sabo, și viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More