Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sprijin financiar pentru dejenii afectați de furtuna de săptămâna trecută. Ce mai au de aprobat consilierii locali dejeni

0 115

Ședință de îndată, mâine, în sala de ședințe a Consiliului Local Dej, în cadrul căreia se vor supune dezbaterii aleșilor locali mai multe proiecte de hotărâre, printre care și cel referitor la sprijinul financiar acordat de municipalitate celor afectați de furtuna de săptămâna trecută de la Dej.

Așa cum a declarat pentru Someșeanul.ro săptămâna trecută, primarul Costan Morar convoacă în această săptămână o ședință de îndată a Consiliului Local Dej, în cadrul căreia va supune dezbaterii acordarea de ajutoare de urgență ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice periculoase care au avut loc la Dej în 3 septembrie.

ORDINE DE ZI:      

   1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru introducere teren din extravilan în intravilan-strada Pinticului(zona drum situat între Ocna Dej și sat Pintic) generat de imobilul situat în UAT Dej, str. Pinticului, CF 61462, cadastral 61462.

   2 .Proiect de hotărâre privind actualizarea Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej însușit prin H.C.L. nr. 64/2001,atestat prin H.G.969 din 2002,conform Anexe.

  3.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Dej pe anul 2017.

  4.Proiect de hotărâre privind acordarea de ajutoare de urgență în sumă totală de 114.150 lei ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice periculoase din data de 03.09.2017.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More