Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sprijin pentru găsirea unui câine furat de sub ochii stăpânei

0 1.474

Un pui de câine din rasa Amsstaff a fost furat din zona străzii Dâmboviței, municipiul Cluj-Napoca. Oricine are informații despre acest caz este rugat să sesizeze poliția.

Conform IPJ Cluj, la data de 26 august anul curent, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către Vita Aviva Noiemi din Cluj-Napoca, în calitate de reclamant, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile a ieşit la plimbare cu cei doi câni pe care îi are, rasa Amstaff, în zona parcului de pe strada Dâmboviţei.

La un moment dat, unul dintre câini, un pui în vârstă de 10 săptămâni a rămas nesupravegheat, timp de câteva momente, ulterior petenta constatând dispariţia acestuia şi afirmând că puiul de câine a fost furat de o persoană care se afla în zonă şi care a dispărut în momnetul în care ea, a lăsat câinele nesupravegheat.

Cei care pot da relaţii în acest caz, sunt rugaţi să apeleze Poliţia la telefon 112 sau proprietara câinelui la telefon 0762.870.426

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More