Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Starea vremii: Instabilitate atmosferică și ploi torențiale

0 745

Meteorologii anunță că vremea va fi în general instabilã în țară, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru aceastã datã.

De asemenea, cerul va fi variabil şi mai ales dupã-amiaza şi seara vor fi intervale de timp în care se vor semnala înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, la deal, la munte, în regiunile nordice, estice, centrale şi doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindinã.

Duminică vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, la deal, la munte, în regiunile nordice, estice, centrale și doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade.

Luni tot vreme instabilă. În regiunile nordice, estice și centrale, precum și în zonele montane și submontane, temporar înnorările vor fi accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat se pot înregistra cantități de apă mai însemnate și se mențin condițiile de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi varaibil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More