Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Statuia din centrul Dejului, iluminată în roz – Campanie împotriva cancerului la sân, derulată de liberalii dejeni FOTO/VIDEO

0 63

Zeci de dejeni au luat parte joi seara la o campanie inedită desfășurată la Dej de Organizația Femeilor Liberale. Statuia celor trei Corifei din Parcul Mic a fost iluminată în  roz, evenimentul făcând parte dintr-o campanie derulată la nivelul întregii țări la începutul lunii octombrie, declarată la nivel mondial drept ”Luna Roz”, luna sănătății femeii.

În frunte cu Violeta Mureșan și Melinda Alexandru, co-președinți ai Organizației Femeilor Liberale Dej, și alături de viceprimarul Aurelian Mureșan, participanți au primit cu aplauze aprinderea luminilor roz în parcul din centrul orașului.

Liberali sau simpatizanți, simpli dejeni sau trecători atrași din curiozitate de evenimentul din centrul Dejului, cu toții au primit din partea organizatorilor câte o fundiță roz, pe care să o poarte la piept în semn de sprijin a campaniei de luptă împotriva cancerului la sân.

 

Evenimentul din această seară de la Dej se înscrie în seria de evenimente și manifestări organizate de liberali în cadrul proiectului național ”PNL are grijă de sănătatea ta”. Pe lângă momentul simbolic și emoționant din Parcul Mic, OFL Dej a demarat de o săptămână o serie de activități medicale de prevenție, consultații în domeniile: optometrie, medicină internă, ecografie abdominală și tiroidiană, E.K.G. , spirometrie, tratamente faciale, psihodiagnostic și tratament pentru anxietate, analiză nutrițională la persoane cu obezitate, urmând ca pe parcursul acestei luni să se implice în acțiuni de prevenție a cancerului la sân.

Organizația Femeilor Liberale din Dej reamintește persoanelor feminine cu vârste cuprinse între 50-65 de ani, posibilitatea de a efectua gratuit mamografii în toată perioada lunii octombrie, în municipiul Cluj-Napoca. Programările se fac la numărul de telefon 0264.560.988.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1006309822765118.1073742066.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More