Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Statuia din Parcul Mic Dej, iluminată în roz în cadrul campaniei privind lupta împotriva cancerului la sân

0 104

Luna octombrie este declarată la nivel mondial ”Luna Roz”, luna sănătății femeii. Organizația Femeilor Liberale din Dej se alătură campaniei de informare a populației privind prevenția și lupta împotriva cancerului la sân și va ilumina în roz Statuia Corifeilor din Parcul Mic, joi, 1 octombrie la ora 20. De asemenea, se vor împărți fundițe roz, ca simbol al luptei împotriva acestui necruțător flagel.

În cadrul proiectului național ”PNL are grijă de sănătatea ta”, OFL Dej a demarat de o săptămână o serie de activități medicale de prevenție, consultații în domeniile: optometrie, medicină internă, ecografie abdominală și tiroidiană, E.K.G. , spirometrie, tratamente faciale, psihodiagnostic și tratament pentru anxietate, analiză nutrițională la persoane cu obezitate, urmând ca în luna octombrie să se implice în acțiuni de prevenție a cancerului la sân, se mai arată în comunicatul OFL Dej, semnat de Violeta Mureșan și Melinda Alexandru, co-președinți ai organizației municipale.

Organizația Femeilor Liberale din Dej reamintește persoanelor feminine cu vârste cuprinse între 50- 65 de ani, posibilitatea de a efectua gratuit mamografii în toată perioada lunii octombrie, în municipiul Cluj-Napoca . Programările se fac la numărul de telefon 0264.560.988.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More