Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Steaua va juca în Champions League!

1 52

steaua titlul 24

Clubul de fotbal Steaua Bucureşti va putea juca în Champions League, însă se va afla sub observaţia UEFA, au anunţat oficialii stelişti. Campioana a primit un an neeuropean, dar cu suspendare. Acesta se poate activa doar în cazul în care clubul roş-albastru va comite vreo abatere în următorii 5 ani.

„Steaua a primit acceptul să joace în Europa, dar va fi un an sub supraveghere UEFA”, a declarat Anamaria Prodan. Înainte de a face această declaraţie, soţia antrenorului Stelei a postat un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook: “Yeeee, jucăm în Champions League”.

Steliştii au aşteptat cu nerăbdare decizia Comisiei de Disciplină UEFA. Din fericire pentru formaţia din Ghencea, hotărârea venită prin fax a fost şi cea aşteptată: Steaua va putea evolua în competiţiile europene.

ACTUALIZARE: „Steaua joacă în preliminariile UEFA Champions League. Nu contează amenda! Suporterii să ştie că pe 16 iulie trebuie să umplem stadionul şi să batem la o diferenţă mare Vardar Skopje”, a confirmat Mihai Stoica.

ACTUALIZARE 2: Valeriu Argăseală a declarat că Steaua se va afla sub observaţie timp de 5 ani. „Când i-am anunţat pe jucători de decizia UEFA am auzit un chiot de fericire. Apărarea a fost foarte bună. Am fost mereu optimist cu privire la decizia UEFA pentru că ştiam ce informaţii avem la dosar”, a declarat acesta.

ACTUALIZARE 3: Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.  Campionii României vor juca primul meci pe propriul teren pe 16 sau 17 iulie, returul urmând să aibă loc pe 23 sau 24 iulie. Partida din România va avea loc pe Naţional Arena.

În perioada 2004-2012, Steaua a avut 9 prezenţe consecutive în grupele unei competiţii europene: de trei ori în Champions League, de două ori în Cupa UEFA şi de patru ori în Europa League.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More