Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Stema finală a municipiului Dej va fi decisă în ședința Consiliului Local

0 47

Consiliul Local al municipiului Dej se întrunește joi, 28 aprilie, în ședința ordinară a lunii aprilie, printre proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute aflându-se și aprobarea variantei finale a stemei Municipiului Dej.

În cadrul aceleiași ședințe ordinare, Consiliul Local Dej va lua act de demisia consilierului local Nelu Anca, mandatul acestuia devenind vacant.

 

Ordinea de zi a ședinței:

 1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării înainte de termen  a mandatului de consilier local al domnului  ANCA  NELU și  declararea ca vacant a unui loc de consilier local al Municipiului Dej.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea variantei finale a stemei Municipiului Dej.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea donației din partea doamnei HADOBAS ADRIANA ILDIKO a unui număr de 1560 cărți, reviste monografii locale și studii. 
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea acceptării donației din partea doamnei ALEXANDRA RUS a operelor de artă “Statuia Ecvestră Avram Iancu “, “Mame de eroi, Fată someşană şi Bustul compozitorului şi ziaristului Dinu Lipatti.”  
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării terenului în  suprafaţă  de 4.300 m.p. situat în Municipiul Dej,  pentru acces spre Cimitirul Dealul Florilor.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării „Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Dej”, în structura organizatorică a Municipiului Dej.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a spațiului în suprafață de 60,42 m.p. din imobilul situat în Municipiul Dej, Strada 1 Mai Nr. 3, aparținând domeniului public al Municipiului Dej,  cu destinația vânzare de carte.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 7/10618 din 2 mai 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. în vederea instituirii zonei SP-Complexe ,baze sportive si de agrement, proprietar Municipiul Dej.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în administrarea Liceului ”Constantin Brâncuși” a  bunurilor imobile, proprietate publică a Municipiului Dej, în care îşi desfăşoară activitatea unitatea de învăţământ preuniversitar.     
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordului și avizului pentru documentația tehnică depusă de Compania de Apă Someș S.A. pentru derularea ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj, și Sălaj în perioada 2014 – 2020”.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea modalităților de identificare a beneficiarilor, modalitatea de soluționare a situațiilor identificate in limita procedurala prevăzuta de normele metodologice și procedura de acordare de stimulente educaționale sub forma tichetelor  sociale  în conformitate cu prevederile Legii Nr. 248/2015 privind stimularea participării la învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.
 13. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More