Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Știi cum să îți alegi portofelul? Trebuie să acorzi atenție anumitor aspecte

0 1.111

Portofelul perfect este un accesoriu esențial. Vă doriți ceva care să fie funcțional și la modă, fiind în același timp de înaltă calitate și durabil. Acest lucru poate părea un vis imposibil pentru unele femei, deoarece se pare că multe portofele întruchipează unele dintre aceste calități, dar rareori pe toate. În acest articol, vom trece în revistă considerațiile pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când alegeți portofelul perfect pentru nevoile dumneavoastră, fie că este vorba despre un portofel Guess.

DIFERITELE TIPURI DE PORTOFELE PENTRU FEMEI

Atunci când căutați portofelul perfect, cum ar fi un portofel Guess, cel mai bine este să începeți prin a vă gândi la modul în care îl veți folosi. Când vine vorba de portofele pentru femei, poate fi dificil să alegi care este cel mai bun model pentru stilul tău de viață, deoarece există atât de multe tipuri diferite. Există portofelul ultra-plat care încape în buzunar, portofelul de călătorie și portofelul mai mare, cel de zi cu zi. Cu toate aceste schimbări de portofel, este inevitabil să uitați ceva în timpul transferului. Prin urmare, cel mai bine este să încercați să simplificați, găsind un portofel, cum ar fi un portofel Guess, care să funcționeze pentru diferite ocazii.

Iată câteva dintre diferitele tipuri de portofele existente pe piață:

Portofelul acordeon: Un portofel acordeon se pliază plat, dar se deschide pentru a găzdui o gamă mai largă de obiecte decât v-ați aștepta. Acesta este ideal pentru femeile care trebuie să poarte o mulțime de carduri, dar nu doresc un volum prea mare.

Portofele clutch: Portofelele c, sau mini genți de mână, pot fi purtate singure, oferind o opțiune de portofel convenabilă, ușoară și la modă. Aceste portofele sunt ideale pentru femeile care nu doresc să poarte genți de mână mari.

Portmoneu: Un portofel are un buzunar destinat să conțină monede. Dacă aveți un buzunar pentru monede este o prioritate pentru dumneavoastră, căutați un portofel cu buzunar cu fermoar pentru a vă asigura că acestea sunt transportate în siguranță.

Portofel card holder: Un card holder este un portofel mic și subțire, conceput pentru a conține doar un număr mic de carduri și, eventual, ceva bani. Este o opțiune bună pentru oricine dorește să evite un portofel voluminos. Ceea ce este minunat la acest tip de portofel este că se potrivește perfect în portofelul tău, fie el mare sau mic!

Portofel de călătorie: Portofelele de călătorie au secțiuni care vă permit să transportați mai multe lucruri atunci când călătoriți, cum ar fi pașaportul. Dacă sunteți un călător prin lume, acest tip de portofel este o necesitate.

Portofel pliabil: Un portofel pliabil este un portofel care conține o secțiune pentru bancnote care se pliază. Dacă purtați des bani lichizi, un portofel cu portofel economisește spațiu.

DIFERITELE SISTEME DE ÎNCHIDERE A PORTOFELELOR

Există mai multe închideri diferite pe portofele pentru femei, inclusiv: velcro, magneți, capse, fermoar.

Poate părea un detaliu mărunt, dar în realitate, închiderea portofelului face o mare diferență. Luați în considerare, de exemplu, încercarea de a deschide un portofel cu velcro într-un loc liniștit. De asemenea, unele închideri necesită ambele mâini, altele nu. Unele oferă mai multă siguranță decât altele, mai ales dacă au un buzunar pentru monede. Gândiți-vă la modul în care vă folosiți un portofel Guess și la impactul pe care îl poate avea închiderea asupra utilizării acestuia.

MATERIALUL ȘI SECURITATEA PORTOFELULUI Un alt aspect pe care ar trebui să îl luați în considerare este materialul din care este confecționat portofelul. Pielea este cel mai bun material pentru un portofel. Asta pentru că este robustă, plăcută la atingere și are o frumusețe clasică. Cu toate acestea, portofelele pot fi confecționate și din diverse alte materiale, cum ar fi pânza, țesătura sintetică sau aluminiul. Există, de asemenea, portofele care vă oferă protecție împotriva undelor RFID. Aceste unde sunt emise de cardurile bancare și permit efectuarea de plăți fără contact.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More