Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Știința Câțcău a învins Someșul Cășeiu în finala Cupei, Zona Dej – FOTO/VIDEO

0 92

FOTBAL-Finala-Cupei_Stiinta Catcau - Somesul Caseiu (4)

Stadionul Municipal din Dej a găzduit duminică, de la ora 14:00, finala Cupei României, Liga a V-a, Zona Dej, între Știința Câțcău și Someșul Cășeiu.

Vremea bună a ținut cu cele două echipe, care au avut parte de susținerea unui public destul de numeros în tribunele municipalului dejean. Meciul a fost și el unul disputat, încrâncenat pe alocuri, cu destule faze de poartă și, bineînțeles, și goluri.

Știința Câțcău a avut un început mai bun de partidă semnând o ocazie de gol încă din primele minute ale întâlnirii. Pe fondul unui joc mai avansat al celor din Câțcău, Știința a deschis scorul în minutul 14, prin Mihai Astalîș, din penalty

Doar 10 minute a rezistat avantajul pe tabelă, Someșul reușind să restabilească egalitatea pe o fază de contraatac, finalizată de Mihai Pura cu un șut din centrul careului, de la 12 metri în lateral dreapta.

Cu doar două minute înainte de pauză echipa din Câțcău a trecut din nou în avantaj, de această dată în urma unui corner de pe dreapta. Centrarea a venit frumos la prima bară, de unde a fost deviată cu capul la vinclu de Eduard Dolha.

Repriza a doua, deși lipsită de goluri, a oferit destule ocazii, dar și nervozitate. Antrenorul celor de la Știința Câțcău a fost trimis în tribune de centralul partidei, în urma unor proteste vehemente de pe bancă. În teren, Someșul Cășeiu a apăsat pedala de accelerație și s-a năpustit spre poarta Științei, însă ocaziile, mari și multe la număr nu s-au concretizat. Asta și datorită intervențiilor excelente avute între buturi de portarul Științei, Narcis Antonio Hugel, care, prin paradele sale, poate fi considerat omul meciului.

Partida a fost arbitrată la centru de Flaviu Băieșu, ajutat la cele două linii de Alexandru  Jitcă și Tudor Vlad Bob. La finalul partidei, cele două echipe au fost felicitate pentru prestația avută și au primit cupe și medalii din parte primarului Municipiului Dej, Costan Morar, și a deputatului Cornel Itu.

În urma victoriei cu 2-1 în finala Cupei, Știința Câțcău se califică în faza următoare a competiției, urmând să joace cu o echipă din eșalonul superior.


FOTBAL Finala Cupei Zona Dej – Stiinta Catcau – Somesul Caseiu by Irina Maxim

Galeria FOTO completă o găsiți pe pagina de Facebook Someșeanul.ro.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More