Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Știința Explorări Baia Mare a câștigat Cupa Municipiului Piatra Neamț

0 54
Ediția 2016 a Cupei Municipiului Piatra Neamț la volei masculin a fost câștigată de Știința Explorări Baia Mare, echipă care s-a impus în toate cele trei partide disputate.

În primele două zile ale turneului de meciuri amicale de la Piatra Neamț, băimărenii au învins cu 3-1 Arcada Galați și cu 3-0 formația gazdă, VCM LPS Piatra Neamt, pentru ca duminică să câștige meciul cu Steaua cu scorul de 3-0 (17, 34, 23).

Din lotul pregătit de Marius Botea și Sorin Pop au făcut parte: Tamas Kaszap, Zoltan Kovacs, Mihai Coasă, Ștefan Lupu, Robert Țuțea, Csaba Nagy, Alan Domingos (libero). Au mai jucat: Liviu Râpeanu și Andrei Veber.

Marius Botea, antrenor principal Știința Explorări, a declarat la finalul turneului: ”A fost primul turneu amical pentru toate echipele participante, fiecare dintre ele având unele absențe importante în lot. În general sunt mulțumit de evoluția echipei, noi fiind interesați în principal de integrarea în jocul echipei a noului ridicător, Tamas Kaszap. Până la startul campionatului dorim să mai transferăm un trăgător secund”, a spus tehnicianul pentru site-ul oficial al echipei.

Până la startul sezonului 2016-2017 al Diviziei A1 la volei masculin, Știința Explorări va mai participa la câteva turnee de meciuri amicale, urmând să găzduiască și ea un astfel de turneu înainte de startul campionatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More