Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Sting sau Robbie Williams în concert pe Cluj Arena

0 74

Cluj Arena va găzdui în data de 29 iulie un concert fabulos la Cluj-Napoca, dar numele celor care vor urca pe scenă sunt ținute la secret. Se vorbește totuși despre două vedete posibile: Sting sau Robbie Williams.

Președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, a anunțat că un mare concert pop-rock va avea loc pe Cluj Arena în 29 iulie, însă a refuzat să spună despre ce invitați este vorba deoarece negocierile nu s-au finalizat. Uioreanu nu a dezvăluit nici cu cine se poartă negocieri.

Conform Ziua de Cluj, două posibile nume ar putea fi Sting sau Robbie Williams, asta și pentru că cei doi au concerte în Europa în perioada respectivă.

„Pot doar să vă spun că acest concert va stârni interesul tuturor iubitorilor de muzică bună. Un concret pop-rock, cu un solist care este iubit de toată lumea. Din păcate, până când nu avem un contract semnat, nu pot spune mai multe”, a comentat Radu Raţiu, directorul Cluj Arena.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More