Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Știrea cititorului. Călători înghesuiți ca sarmalele într-un microbuz din Cluj – FOTO

0 1.669

Disperat că este nevoit mereu să circule înghesuit, uneori chiar în picioare, în microbuzul cu care face naveta zilnic la locul de muncă, un cititor ne-a transmis pe adresa redacției o sesizare împotriva firmei de transport.

Acesta spune că face în fiecare zi naveta de acasă la Cluj-Napoca și retur cu un microbuz al companiei Almar Trans din Baciu, județul Cluj.

Microbuzul este unul de 16 locuri, însă mai mereu este plin peste capacitate, uneori călătorind cu acesta mai mult de 20 de pasageri. Bineînțeles, cei care nu prind loc pe scaune, călătoresc în picioare, riscându-și astfel viețile mereu din cauza condițiilor de călătorie.

Iritant este și faptul că acești călători plătesc aceeași sumă pe călătorie, prețul fiind același și pentru cei care ocupă loc pe scaune și pentru cei care călătoresc în picioare.

Microbuzul circulă pe ruta Cluj-Napoca – Nădășel – Șardu – Sânpaul – Mihăiești – Țopa Mică și retur, ne spune cititorul nostru, care speră ca prin sesizarea lui autoritățile competente să se sesizeze și să facă verificări cu privire la aspectele menționate.

Pentru exemplificare, cititorul nostru ne-a trimis și o fotografie surprinsă în respectivul microbuz, care ilustrează condițiile în care călătoresc navetiștii.

Compania Almar Trans din Baciu a câștigat la licitație traseul din grupa Cluj – Mihăiești – Țopa Mică în primăvara anului trecut.

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More