Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Știrea cititorului: Canalizare nefuncțională la fiecare ploaie pe strada Șomcutului din Dej

0 117

Cu o situație neplăcută se confruntă locuitorii de pe strada Șomcutului din Dej, care la fiecare ploaie se găsesc în imposibilitatea de a efectua simple sarcini casnice. Totul din cauza canalizării, care se umple rapid și nu se mai golește.

Problema vine de la pompele care ar trebui să golească sistemul de canalizare, pompe care se află pe terenul unui localnic, dar care nu mai permite accesul personalului Companiei de Apă la acestea. Cele două părți se află în proces, însă cei care au cel mai mult de suferit sunt locuitorii din zonă.

Situația ne-a fost semnalată de o cititoare:

”În fiecare toamnă și primăvară, când vin ploile, canalizarea de pe strada Șomcutului nu face față, sau mai bine spus nu funcționează. Pe lângă faptul ca nu funcționează, acum mai există o problemă în plus, pompele sunt puse pe proprietatea unui vecin, vecin care nu le mai permite accesul la pompe deoarece sunt în proces”, ne-a transmis aceasta.

Dejeanca spune că a făcut numeroase demersuri la Compania de Apă și la autorități pentru remedierea acestei situații, însă singurele răspunsuri pe care le-a primit au fost că sesizările ei și ale soțului acesteia au fost ”notate în agendă”. Și cam atât. În teren, agenda nu a mai ajuns, situația rămânând la fel de neplăcută pentru locuitorii din zonă.

”De mai bine de o săptămâna nu pot spăla haine, nu putem face duș, nu pot spăla vase cu mașina de spălat, dacă se trage apa la wc urcă nivelul apei până sus”, ne-a explicat femeia din Dej, care ne-a trimis și imaginile cu canalizarea plină din fața casei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More