Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Știrea cititorului: Tinerii fac mizerie, Primăria doarme – FOTO

2 47

someseanul-mizerie parc dej

Seară de seară și mai ales în serile de la finalul săptămânii locuitorii unui bloc din Dej se confruntă cu o mizerie de nedescris, făcută de tinerii care își petrec serile în părculețul din fața blocului. De suferit au și societățile comerciale care își desfășoară activitatea la parterul blocului.

Se întâmplă seară de seară, mai ales în weekend-uri, în părculețul din fața blocului U.M. din Dej. Un loc în care luni dimineața angajații firmelor care-și desfășoară activitatea la parterul blocului au fost întâmpinați de o imagine ca după război.

Munți de coji de semințe, ambalaje aruncate la întâmplare pe jos și bănci mutate de la locul lor, i-au întâmpinat pe cei care mergeau la serviciu, sau pe locatarii din blocul respectiv, care dimineață se îndreptau spre muncă.

În aceeași clădire, la parter, își desfășoară activitatea și un centru medical, cu mai multe cabinete medicale. Chiar în fața Centrului Medical și-a găsit tinerii să-și facă seara trecută cuibușor de povești și bârfe, iar în urma lor au lăsat o mizerie ”ca la groapa de gunoi”, după cum mărturisește unul dintre locatari.

Aceeași situație este întâlnită în părculețul respectiv aproape în fiecare zi de luni, sau chiar în timpul săptămânii, după ce serile precedente tinerii se adună pe băncile din parc.

”Am făcut o adresă către Primărie, să trimită pe cineva să curețe acolo, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă. Mai mult, de la Primărie ni s-a spus că <<Dacă este mizerie, puteți să curățați>>. Poliția locală nu știu ce face, păzește doar la Primărie, iar aici la noi nu acționează deloc. Ar fi bine dacă ar mai trece și prin cartiere să vadă ce fac tinerii seara pe la blocuri”, ne-a declarat unul dintre cei care deține un cabinet medical în incintă.

Acesta mai spune că în cursul zilei de azi a venit un angajat de la SADP în zonă, însă nu a făcut decât să constate că este mizerie și a plecat. Iar mizeriile au rămas în continuare acolo, ba chiar s-au înmulțit.

Administratorul Centrului medical a făcut în trecut o solicitare către Primărie, ca băncile din părculețul din fața centrului să fie prinse în pământ, astfel ca tinerii să nu le poată muta după cum au chef, chiar sub geamul cabinetelor medicale, sau să le lase vraiște prin parc, însă și această solicitare a rămas fără rezultat.

În pozele trimise pe adresa redacției se vede cum în urma ”taberei de seară” a tinerilor și copiilor, în zonă au rămas grămezi de gunoaie, iar băncile sunt părăsite pe scări sau sub geamurile cabinetelor medicale.

martor-ocular

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More