Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trimite știrea ta!

Ai fost martorul unui eveniment important pe care trebuie să-l știe toată lumea? Ai o ştire care crezi că merită să fie făcută publică? Vrei să tragi un semnal de alarmă sau să ne semnalezi probleme ale societății care te înconjoară, nedreptăți efectuate de autorităţi sau diverse alte probleme care crezi că merită atenţia autorităţilor sau a altor cititori? Ai imagini cu evenimente, întâmplări sau lucruri la care ai fost martor și vrei să le arăți și altora? Vrei să-ţi demonstrezi calităţile de viitor jurnalist? Sau pur şi simplu vrei să trimiţi o ştire care să apară pe Someșeanul?

Ai nimerit unde trebuie!

Încarcă aici materialele tale, completează formularul de mai jos cu numele tău, titlul știrii pe care vrei s-o trimiți, etichetele (cuvinte cheie relevante pentru știre) și conținutul știrii. Încarcă imaginile relevante pentru știre (se pot încărca până la trei fotografii) și trimite-ne știrea ta.

Aceasta va fi analizată de moderatori și va fi publicată imediat după moderare. Pentru a preveni spam-ul, în formular am introdus și o întrebare de verificare (1+1) la care trebuie să răspundeți.

În cazul în care ai un subiect pe care vrei să ni-l trimiți, dar nu vrei să publici tu direct știrea, folosește formularul de CONTACT.

[user-submitted-posts]

 

NOTĂ: Someșeanul.ro nu este responsabil de informațiile publicate de către utilizatori în această categorie. Noi nu cercetăm dacă informațiile sunt reale, nu verificăm sursele autorului ”Știrea cititorului” și nici nu-l putem identifica pe acesta. Orice știre publicată în această categorie trebuie privită cu rezerve.

APROBAREA ȘTIRILOR

Someșeanul.ro își rezervă dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor și condițiilor de utilizare, sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul știrilor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de comunicări sau informații prin intermediul platformelor de comunicație puse la dispoziție de Someșeanul.ro este supusă Termenilor și Condițiilor și informațiile pot să nu apară pe platforma Someșeanul.ro, dacă acestea nu sunt aprobate de către unul dintre angajații Someșeanul.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie să înțeleagă că nu poate publica, transmite sau face referire către utilizatorii sau membrii Someșeanul.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informații confidențiale, mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Someșeanul.ro, mesaje de tip de “joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane ca și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de proprietate intelectuală sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

  1. Liviu Nicolescu spune

    Fiul unei profesoare de la Universitatea „Petru Maior” – consumator de stupefiante
    Recent am fost informaţi de către forurile competente din România care se ocupă cu urmărirea traficului şi consumului de droguri, despre situaţia deplorabilă în care se află o doamnă profesoară, Eva Monica Szekely, conferenţiar, care predă la Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş şi al cărei fiu este un cunoscut consumator de stupefiante. Dependenţa de droguri a fiului, Andrei Szekely, care, din motive bineştiute, de „realimentare”, face numeroase escapade prin ţară, lipsind cu lunile de acasă, este, oare, în consonanţă cu aptitudinile didactice ale mamei? Sau, spus cu alte cuvinte: cum poate o mamă care nu e capabilă să gestioneze educaţia propriului fiu să educe alţi adolescenţi? Consumul ilicit de droguri e o faptă care se pedepseşte cu închisoare, spune legea. Nu ştim, în acest context, cum de a rămas beizadeaua iubitoare de stupefiante în libertate. Ştim, însă, că doamna Szekely ar trebui să-şi ia mult mai în serios rolul: de mamă, de profesor, de om. Păcat de renumele instituţiei în care predă doamna Szekely, renume care, iată, e mânjit de astfel de conduite cu totul nefericite, ale unui absolvent al ei, căci Andrei Szekely a fost student al universităţii la care mama lui predă (nu este vorba aici şi de un conflict de interese, prin faptul că mama îi era profesoară propriului fiu?). Aviz amatorilor de astfel de senzaţii (narcotice) tari…

    Liviu Nicolescu, ziarist

  2. anonim spune

    meserii educationale- iartati-ma ca voi fi a dracului dar din pacate nu am vazut pe nici un post tv romanesc meserii educationale: constructii, lemn, auto sau alte meserii pt viitorii constructori ceea nu se vrea a fi promovat din cauza birocratiei si se vrea o tara de oameni prosti mintali nici peste o 100 de ani nu se va face nimic in educatia copiilor nostri parca si vad nepotii si stra-stra-nepotii va vor judeca si va vor blestema ca nu ati facut nimica. sa aveti o zi buna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More