Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Strada Pinticului din Ocna Dej, aproape finalizată – VIDEO

0 110

Lucrările la strada Pinticului din cartierul Ocna Dej, una din străzile cuprinse în proiectul de modernizare a 23 de străzi din municipiu, cu lungimea de 2,3 km, se apropie de finalizare.

A fost introdusă reţeaua de canalizare, a fost realizată fundaţia drumului, s-a intervenit cu straturile de asfalt, iar în următoarele zile vor fi efectuate ultimele retuşuri, la intrările la proprietăţi, rigole şi marcajele aferente. Astfel de lucrări continua în următoarele zile şi pe străzile Şomcutului din Şomcutul Mic şi Jichişului.

„Marele proiect european de modernizare străzi în municipiul Dej este realizat în proporţie foarte mare, desfăşurându-se în aceste zile ultimele lucrări pe străzile Pinticului, Şomcutului din Şomcutul Mic şi Jichişului. Proiectul cu o valoare de aproximativ 15 milioane de euro, cuprinde 23 de străzi iar contribuţia din bugetul local este de 2%”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More