Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Strada Triajului din Dej, simbol al nepăsării autorităților locale față de locuitori – FOTO

1 1.000

Cu toate că sunt considerați locuitori ai Dejului, ca și cei care locuiesc în cartierul Dealul Florilor sau în zona centrală, plătind la fel cu toată lumea impozite și taxe către municipalitate, locuitorii din cartierul Triaj al municipiului Dej sunt mai mereu neglijați de autoritățile locale.

Duminică dimineața echipaje de pompieri, poliție sau ai companiei de gaze au intervenit la un incendiu de pe strada Triajului din Dej, însă când au ajuns acolo parcă au pășit într-o altă lume, una demnă de evul mediu.

Aici, echipajele de deszăpezire nu au mai ajuns, iar zăpada s-a transformat în gheață pe carosabil, făcând astfel extrem de dificilă deplasarea echipajelor de intervenție. O mașină de poliție a trebuit să fie împinsă de oameni pentru a putea porni de pe loc, de pe gheața care tronează pe stradă, la fel și mașina reporterului Someșeanul. În același timp, autospeciala de stingere a incendiilor a reușit să iasă doar cu spatele de pe acea stradă și cu mare greutate având în vedere că a derapat.

someseanul-pompieri incendiu triaj dejCei care locuiesc pe respectiva stradă spun că acest lucru se întâmplă iarnă de iarnă, că sunt mereu ignorați și neglijați, de parcă nu ar locui tot în Dej, la fel ca alții.

Mai mult, tot pe respectiva stradă a fost lăsată uitării ceea ce a mai rămas dintr-o autoutilitară, caroseria acesteia rămânând de-a lungul anilor ca un simbol al nepăsării autorităților locale față de locuitorii din Triaj.

someseanul-masina abandonata triaj dejAceștia spun că au adresat nenumărate sesizări Primăriei Dej pentru ridicarea mormanului de fiare de pe marginea străzii, care în timpul verii devine un adevărat focar de infecție. Iar situația nu este una nouă, plângerile și sesizările locuitorilor înregistrând deja mai mulți ani vechime. Fără succes, însă, pentru că cei care se ocupă de administrarea domeniului public la Dej nu dau doi bani pe neplăcerile oamenilor.

Și chiar dacă par resemnați, aceștia încă mai speră că cineva îi va băga și pe ei în seamă și că le va curăța și lor strada de zăpadă și gheață și de monstruozitatea de metal care ruginește de atâția ani acolo.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Si drumul e la fel de rau mai rau ca la sate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More