Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Străzile din Câmpia Turzii, asfaltate cu sacoşa – VIDEO

0 201

În România anului 2018 străzile sunt asfaltate cu punga. Nişte muncitori din Câmpia Turzii au fost filmaţi de un trecător în timp ce astupau gropile din drum cu asfalt turnat dintr-o sacoşă.

Şi, în timp ce unii făceau haz de necaz de metodele lucrătorilor, alţii spuneau că este o metodă des folosită pentru a „plomba” drumurile în sezonul rece.

Pentru că nu au avut timp să asfalteze toată vara, muncitorii din Câmpia Turzii s-au apucat acum de treabă. Şi-au suflecat mânecile şi au luat în spate câteva sacoşe de asfalt să rezolve problema.

Imaginile au fost filmate de un trecător, în zona pasajului de cale ferată din municipiu. În imagini se vede cum apare echipa de intervenţie şi astupă fiecare groapă la rând cu asfalt turnat direct din sacoşă, o nivelează de 2-3 ori şi pleacă mai departe.

Videoclipul i-a amuzat şi indignat pe locuitorii din Câmpia Turzii, care susţin că metodele muncitorilor sunt rudimentare şi deloc profesioniste. Însă alţii le iau apărarea lucrătorilor, spunând că există mixturi speciale de asfalt rece, turnat în perioada iernii pentru a „plomba” gropile.

”Este mixtură stocabilă (la rece), mixtură ce este livrată în saci sau pungi. Nimic nou sau ieșit din comun! Este folosită pentru reparații/plombări locale pe perioada friguroasă”, este comentariul unuia dintre participanții la discuție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More