Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Student în Cluj, găsit spânzurat lângă lacul Tarnița. A fost localizat după semnalul GPS

0 330

Un tânăr în vârstă de 19 ani, student în Cluj-Napoca, a fost găsit spânzurat de un copac, în apropiere de lacul Tarnița, după ce cu o zi mai devreme fusese dat dispărut din complexul studențesc Hașdeu.

Potrivit Gazetadecluj.ro, Lucian Sebastian Popa era din Sibiu și studia la facultate în Cluj-Napoca, fiind cazat în unul din căminele studențești din complexul Hașdeu.

Acesta ar fi suferit o depresie profundă după ce a fost părăsit de prietena lui, care a plecat în Austria, astfel că n-a mai suportat să trăiască fără ea și și-a pus capăt zilelor.

Lucian dispăruse din căminul din Hașdeu în cursul serii de sâmbătă, prietenii și părinții acestuia sesizând duminică dispariția acestuia la poliție. Din acel moment au început căutări disperate pentru găsirea tânărului.

Poziția acestuia a fost stabilită localizând semnalul GPS al telefonului său, iar luni tânărul a fost găsit spânzurat.

” La data de 15 .11.2015 a fost sesizată dispariția unui tânăr, student la Cluj-Napoca, de către părinți. În urma verificărilor efectuate ieri a fost găsit trupul acestuia pe un drum forestier din comuna Gilău. Decesul acestuia ar fi survenit prin spânzurare, iar trupul tânărului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei”, a declarat pentru Gazeta de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.

Potrivit sursei citate, Lucian a urcat într-o zonă împădurită de la marginea lacului Tarnița, și-a abandonat autoturismul Volkswagen Touareg în apropiere, iar pe urmă s-a spânzurat cu o funie de alpinist de o buturugă de copac aruncându-se într-o prăpastie.

Un echipaj de pompieri specializați pentru salvări la înălțime a fost solicitat la fața locului pentru a recupera trupul neînsuflețit al studentului. Acesta a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More