Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Student tunisian depistat cu şedere ilegală în Cluj Napoca

0 45

cluj_04_3f4c040c30

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Cluj în baza unor informaţii deţinute au desfăşurat în data de 16 iulie a.c., o acţiune, cu forţe proprii, pentru combaterea şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistat având şedere ilegală un cetăţean din Tunisia în vârstă de 27 ani, care a fost exmatriculat de la o unitate de învaţământ superior din Cluj Napoca. Urmare a celor constatate poliţiştii Serviciului au emis, pe numele persoanei în cauză, o „Decizie de returnare de pe teritoriul României” prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 lei.

Totodată, găzduitorul cetăţeanului tunisian a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru „facilitarea, sub orice formă, a şederii ilegale a străinilor pe teritoriul României”, contravenţie prevăzută şi sancţionată de art. 135 lit. c), combinat cu art. 134 pct.16 din OUG 194/2002 privind regimul străinilor in România, republicată, cu completările şi modificările ulterioare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More