Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Student tunisian depistat cu şedere ilegală în Cluj Napoca

0 27

cluj_04_3f4c040c30

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Cluj în baza unor informaţii deţinute au desfăşurat în data de 16 iulie a.c., o acţiune, cu forţe proprii, pentru combaterea şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistat având şedere ilegală un cetăţean din Tunisia în vârstă de 27 ani, care a fost exmatriculat de la o unitate de învaţământ superior din Cluj Napoca. Urmare a celor constatate poliţiştii Serviciului au emis, pe numele persoanei în cauză, o „Decizie de returnare de pe teritoriul României” prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 lei.

Totodată, găzduitorul cetăţeanului tunisian a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru „facilitarea, sub orice formă, a şederii ilegale a străinilor pe teritoriul României”, contravenţie prevăzută şi sancţionată de art. 135 lit. c), combinat cu art. 134 pct.16 din OUG 194/2002 privind regimul străinilor in România, republicată, cu completările şi modificările ulterioare.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.