Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Studentă din Dej premiată la Simpozionul Studențesc de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

1 135

Calina GROSAN

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca a găzduit în 30 mai a X-a ediție a Simpozionului Studenţesc de Electronică și Telecomunicaţii dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor.

Simpozionul a fost organizat pe trei secțiuni:

– STUDENT Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii,

– MASTER Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii,

– STUDENT Inginerie şi Management.

Câștigătoarea secțiunii “STUDENT Inginerie şi Management” a fost Călina Groșan, din Dej, studentă în anul IV specializarea Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic și Energetic.

Călina a obținut premiul I pentru lucrarea “Tastatură virtuală pentru secretizarea autentificării în site-uri de comerţ electronic” realizată sub îndrumarea sl.dr.ing. Raul Măluțan și un Premiu Special pentru cea mai bună prezentare pentru lucrarea “Percepţia studenţilor asupra lansării unui nou magazin online de produse IT. Studiu empiric” realizată sub îndrumarea Lect.dr. Anca Constantinescu.

 

diploma SSET

Autor: Raul Măluțan

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More