Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

0 38
FOTO: Florina Pop/adevarul.ro
FOTO: Florina Pop/adevarul.ro

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a organizat astăzi, în incinta aeroportului, a 4-a conferinţă de presă din cadrul proiectului „Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca”, proiect cofinanţat de U.E. prin programul TEN-T.

Conferinţa de presă s-a desfăşurat în conformitate cu Planul de Acţiune al proiectului.

În deschiderea acestei conferinţe, domnul David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj a evidenţiat utilitatea realizării acestui proiect de transport intermodal atât pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, cât şi pentru întreaga regiune. Mai apoi domnul Iuliu Pop, Director Operaţional al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj şi Manager de proiect a făcut o trecere în revistă a studiilor realizate precum şi a obiectivelor de investiţii ce pot fi realizate în cadrul proiectului de transport intermodal.

Obiectivul general al proiectului constă în elaborarea unui set de studii necesare pentru proiectarea şi dimensionarea unui sistem de transport intermodal la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Studiile trateaza toate aspectele tehnice şi financiare care vor sta la baza lucrărilor de realizare a viitoarei infrastructuri de transport intermodal pentru pasageri şi marfă.
Conferinţa de presă a marcat şi finalul perioadei de realizare a „Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca”având în vedere faptul că acest proiect se încheie pe data de 30 noiembrie 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More