Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sub numele de scenă Rosa, o dejeancă a dansat latino la ”România dansează”

3 77

A ales numele de scenă Rosa, dar dejenii o cunosc sub alt nume. Se consideră designer și coregraf, încă de la 16 ani! Pentru ea, pasiunea nu ține cont de vârstă: ‘Viața mea este dansul, cum deschid ochii deschid radioul și, dacă este ceva ce-mi place, dansez’. Prin bucătărie, prin cameră, pe oriunde, spune ea. Soțul confirmă: ‘Dansează, nu contează daca-i îmbrăcată’. 

Pe scena de la ‘România Dansează’ Rosa a încercat să demonstreze că știe să se miște. A ales un dans latino, pe melodia ‘Por Amor’, interpretată de Thalia.

Rosa a apărut pe scenă îmbrăcată cu pantaloni de piele, cu o mască de carnaval și a dansat latino pe o melodie de a Thaliei. Din nefericire, mișcările au fost bune dar nu suficient de rapide și nici nu au urmat o coregrafie anume.

Dans spectaculos la Ucraina are talent – VIDEO incredibil

“Mi se pare că trebuie să ai mult curaj să vii să fii pe scenă așa cum ești cu adevărat”, a spus Bendeac care i-a dat și o stea aurie.

‘Nu am putut să vă oferim șansa pentru marele premiu, dar celebritatea v-am oferit-o’, a încheiat CRBL, prietenos.

Rosa nu a mers mai departe în competiție, dar a devenit celebră la România Dansează! Celebră era și este și în Dej, chiar dacă aproape nimeni nu o cunoaște ca Paraschiva Vaida.

 

Știți despre cine este vorba?

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More