Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Subprefectul Clujului și-a dat demisia

0 63
mihnea iuoras
Foto: prefecturacluj.ro

Mihnea Iuoraș, subprefectul județului Cluj, și-a anunțat azi demisia din funcție. Decizia a fost motivată de o promisiune făcută înainte de europarlamentare, cât și de posibilitatea să fie schimbat din funcție de către cei de la PSD, odată cu ruperea USL.

”Am promis liderilor fostei Uniuni Social Liberale de la nivelul județului Cluj că voi ocupa această funcție (n.r. subprefect al Clujului ) până după alegerile europarlamentare, pentru a asigura desfășurarea acestora în cele mai bune condiții. Acest lucru s-a întâmplat și, după cum ați remarcat cu toții, campania și procesul electoral propriu-zis s-au desfășurat, pe tot parcursul județului Cluj, în condiții impecabile. Consider așadar că mi-am îndeplinit cu profesionalism și această ultimă sarcină”, a declarat Mihnea Iuoraș.

Acesta și-a motivat decizia de a demisiona și prin aceea că oricum urma să fie schimbat din funcție de către conducerea foștilor parteneri de la guvernare: ”Am luat act, de asemenea, de declarația domnului Victor Ponta, Prim-ministru al Guvernului României și Președinte al Partidului Social Democrat, conform căreia oamenii promovați din Partidul Național Liberal, al cărui membru am fost timp de 16 ani, vor fi îndepărtați din funcțiile pe care le ocupă la nivelul administrației centrale, respectiv locale. Consider, în aceste condiții, că e normal, firesc și onest să părăsesc această funcție.”

Mai mult, Iuoraș spune că după renunțarea la funcția de subprefect, își va dedica timpul ajutării organizației județene a PNL, serios afectată de scandalul arestării președintelui PNL Cluj, Horea Uioreanu, care este și președintele Consiliului Județean Cluj.

”Trebuie să vă informez că am fost solicitat de către domnul Marius Nicoară, senator și vicepreședinte al Partidului Național Liberal, să mă alătur noii echipe de conducere a PNL Cluj pentru a reconstrui mișcarea liberală clujeană, grav afectată din păcate, în ultimele zile, de evenimente pe care le știm cu toții”, a mai declarat Mihnea Iuoraș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More