Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Subsoluri și grădini inundate în Sălaj, în urma ploilor de marți – VIDEO

0 46

Ploile torențiale care s-au abătut marți în zona de nord-vest a țării au afectat și zona Sălajului, mai ales în preajma localității Jibou, unde pompierii au fost solicitați să intervină pentru a îndepărta efectele inundațiilor.

Potrivit unui comunicat al ISU Sălaj, secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină, marţi după masă, la mai multe intervenţii din cauza precipitaţiilor numeroase care au căzut în cursul zilei de ieri.

Pompierii au intervenit cu ajutorul unei motopompe remorcabile pentru a scoate apa dintr-o casă de locuit aflată pe strada Stejarilor din Jibou. La ora 17.36 pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină la un centru de bătrâni din localitatea Tihău, unde cu ajutorul unei motopompe remorcabile au scos apa din 2 camere aflate la subsolul imobilului.

La ora 17.38, pompierii din Jibou au fost solicitaţi să intervină în localitatea Rona, unde cu ajutorul a două motopompe au scos apa din beciul unei case.

Din cauza vântului puternic, un stâlp de telefonie din lemn s-a prăbuşit pe partea carosabilă în localitatea Şimişna. Pentru degajarea carosabilului au intervenit pompierii gărzii Ileanda.

În centrul orașului Jibou, sistemul de canalizare nu a mai rezistat în fața șuvoaielor mari de apă, canalele au refulat și apa s-a revărsat pe carosabil.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More