Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Substanțe ilegale depistate în urma unui control în trafic

0 149

Polițiștii au deschis un dosar penal în urma unui simplu control în trafic. Aceștia au descoperit asupra a doi tineri substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud transmit faptul că, la data de 23 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza municipiului Bistrița.

La volan se afla un tânăr de 21 de ani, din Livezile. Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit mai multe plicuri din folie în interiorul căruia se aflau substanțe vegetale de culoare verzuie și un plic din folie transparentă care conținea o pulbere de  culoare albă, susceptibile a avea efect psihotrop, după cum notează chiar oamenii legii.

În urma legitimării și controlului corporal al pasagerului din dreapta, un tânăr de 19 ani, din Bistrița-Bârgăului, polițiștii au mai descoperit asupra acestuia patru plicuri cu substanță albă și alte două plicuri cu substanță vegetală de culoare verzuie.

De asemenea, șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ, însă în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More