Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suedia a câștigat finala EUROVISION 2015. România, doar pe 15 – VIDEO

0 51

mans-zelmerlow-eurovision

Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015, cu piesa „Heroes”, interpretată de Måns Zelmerlöw, în timp ce România, reprezentată de trupa Voltaj, cu melodia „De la capăt/ All Over Again”, a ocupat poziţia 15-a în finala ce a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle.

Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa „Heroes”, care a obţinut un total de 365 de puncte.

„Suntem cu toţii eroi, indiferent cine suntem, pe cine iubim şi în cine credem. Suntem cu toţii eroi”, a spus Måns Zelmerlöw la finalul competiţiei. El a precizat că este extrem de fericit că a câştigat Eurovision 2015 şi le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat.

Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Rusia, cu 303 puncte, şi Italia, cu 292 de puncte.

Trupa Voltaj a reprezentat România la Eurovision 2015, cu melodia „De la capăt/ All Over Again”, ocupând locul al 15-lea în finala competiţiei.

Reprezentanţii României au obţinut un total de 35 de puncte. Cele mai multe puncte, 12, au fost acordate României de Republica Moldova.

La rândul său, România a acordat 12 puncte Italiei, 10 puncte – Rusiei şi 8 puncte – Suediei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More