Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suleyman Magnificul destramă familiile din România

1 55

Cu zeci de milioane de telespectatori în întreaga lume și milioane de fani în țara noastră, Suleyman Magnificul este de departe cel mai popular serial din România la ora actuală. Difuzat de postul de televiziune Kanal D, serialul turcesc adună în fața televizoarelor în fiecare seară nu doar sute de mii de femei, dar și bărbați care urmăresc cu sufletul la gură desfășurarea poveștilor din haremul sultanului.

Bineînțeles, pe perioada cât se difuzează un episod puțini sunt aceia care își iau ochii de la ecrane. Sunt ignorate treburile gospodărești, meciurile de fotbal, grijile pentru copii sau alte îndatoriri casnice sau sociale. Toată lumea este conectată la film.

Nu sunt puține cazurile când acest comportament obsesiv față de producția de televiziune turcească duce la destrămarea unor familii. O femeie din Alba Iulia a decis să divorțeze de soțul ei, după 22 de ani de căsnicie, și asta pentru a se putea uita în tihnă la Suleyman Magnificul.

„Am urmărit tot serialul, care a devenit un adevărat drog, pentru mine! Nu puteam dormi noaptea dacă ratam vreun episod. Nu închid ochii până la ora două noaptea, când se da în reluare, în caz că ratez dar nu s-a întâmplat decât o dată. Am avut numeroase certuri cu soțul meu din această cauză. Săptămâna trecută însă, după câteva pahare, s-a enervat și, pentru că nu am vrut să-i încălzesc mâncarea, deoarece mă uitam la film, m-a pocnit peste față! Asta a fost picătura care a umplut paharul! Am decis să divorțez!”, a declarat Dana Popa pentru albaiulianul.ro.

Femeia a decis să renunțe la soțul ei, cu care are doi copii, și consideră că nu mai este cale de împăcare atâta timp cât Suleyman Magnificul se difuzează: ”M-am și separat de el și până nu se termină serialul, nu mai vorbesc cu el!”, a mai spus femeia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More