Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

SunGarden Therme Dej, singurul hotel de 4 stele din oraș, și-a deschis azi porțile pentru invitați – FOTO/VIDEO

0 849

Singurul hotel de 4 stele din Dej și-a schimbat începând de azi numele, din Black Tulip în SunGarden Therme, odată cu adăugarea în portofoliul lanțului hotelier SunGarden Hotels and Resorts.

Ca urmare a dezvoltării şi a viziunii SunGarden Hotels & Resorts, schimbare concepută pas cu pas şi clădită piatră cu piatră de-a lungul timpului, odată cu dezvoltarea brandului se dezvăluie un nou logo şi o nouă identitate de brand.

Astfel hotelul din Dej se alătură brandului SunGarden Hotels and Resorts, din care mai fac parte locațiile SunGarden Golf & Spa Resort (localitatea Baciu) și SunGarden Salin (localitatea Turda).

Odată cu schimbarea numelui, SunGarden Therme se aliniază la standardele înalte pe care brandul obișnuiește să le ofere clienților săi pentru a putea să satisfacă gusturile diversificate ale publicului.

Hotelul vine în întâmpinarea clienților săi cu cea mai elegantă locație, fiind singurul hotel de patru stele din orașul Dej. Hotelul are o capacitate de 53 de camere, deține o sală de evenimente cu 450 locuri, restaurant cu 100 de locuri, sală de conferințe cu 100 locuri dotată cu cea mai modernă aparatură și un salon privat de 50 locuri. Viitoarele investiții ale hotelului includ un centru de SPA complet dotat și o piscină exterioară.

Evenimentul de gală de azi s-a bucurat de participarea unui număr mare de invitați, printre aceștia aflându-se președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, deputatul Cornel Itu, primarul Costan Morar, dar și alte personalități locale și județene, oameni de afaceri sau reprezentanți ai instituțiilor publice.

Inaugurarea oficială a noului hotel SunGarden Therme de la Dej a debutat cu un discurs de întâmpinare rostit de Nicolae Căpușan, fondatorul SunGarden Hotels and Resorts.

În Dej deja suntem lideri de piață, dar sigur că nu așteptăm să vină alții din spate și vom dezvolta mai mul această locație, ca să se mențină și să rămână numărul unu în Dej.

Apoi, ca și concept, așa cum am spus, un alt lucru care ne definește este faptul că nu ne adresăm unei nișe care se4 referă doar celor care vin și se cazează, trecătorilor care trec, ci ne adresăm celor care au nevoie și de partea de relaxare. Și spun lucrul acesta pentru că intențiile noastre legate de acest hotel sunt de a dezvolta și această parte, creând și dezvoltând un SPA.

Probabil că v-ați întrebat majoritatea de ce SunGarden Therme. Se referă la perspectiva de exploatare a facilităților care există în această zonă și anume apele sărate, pe care noi vrem să le utilizăm în mare parte a terapiilor, a viitorului SPA pe care noi vrem să îl creăm.

Un alt lucru care definește conceptul SunGarden se referă la natură. În fiecare locație am reușit să aducem natura în mijlocul clienților noștri, am reușit să aducem natura aproape de cei care vor să se relaxeze, aproape de cei care ne vizitează.

Un alt lucru și nu ultimul este că vom încerca să dezvoltăm , ceea ce o întreagă lume începe să o facă, conceptul de mâncare bio. Și aici mă refer la faptul că am început, chiar la SunGarden Baciu, dar vom începe și la celelalte locații să introducem în meniurile noastre mâncarea bio, o mâncare care din ce în ce mai mult cucerește clientela celor care doresc să trăiască mai sănătos și mai mult.

Am fost întrebat când se va întâmpla lucrul acesta, pentru că oamenii sunt nerăbdători și ar vrea, dacă se poate, să iasă afară și să vadă un SPA special și deosebit. Intențiile noastre sunt foarte serioase, deja avem conceptul de SPA și lucrăm la acesta, avem deja perspectiva unor resurse financiare și, așa cum spuneam, s-ar putea din iunie să începem efectiv la proiectarea acestui SPA și sperăm ca într-un an de zile să avem și la Dej un loc unde oamenii, cu o condiție mai înstărită, se pot relaxa”, a spus Nicolae Căpușan înainte să taie efectiv panglica alături de primarul Costan Morar.

Invitații evenimentului de inaugurare au fost întâmpinați cu șampanie, hors d’oeuvre și candy bar-uri inedite, iar apoi au fost oaspeții unei petreceri inaugurale de înaltă ținută, în cadrul căreia au putut gusta din preparatele culinare aflate în noul meniu al restaurantului, au beneficiat de degustăril de vin oferit de partenerii organizatorilor și au avut parte de momente speciale alături de trupa Incognito.

Evenimentul de inaugurare a avut și un scop caritabil, echipa SunGarden Therme organizând o strângere de fonduri pentru a ajuta la susținerea cauzei celor de la Fundația Someș: ”Toţi copiii azi zâmbesc”. Proiectul are ca scop principal crearea unei baze de date cu elevii din trei comune, aflați în pericol de abandon școlar; identificarea cauzelor care pot duce la acesta cât și formarea unei echipe de specialiști care să îi îndrume pe aceștia. De asemenea, se dorește identificarea surselor de finanțare pentru îndepărtarea cauzelor sociale și crearea unei legături permanente cu școala. Invitații au putut astfel achiziționa bilete la o tombolă, fondurile încasate fiind donate Fundației Someș, iar câștigătorii tombolei fiind recompensați cu servicii oferite de SunGarden Therme.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1144314852297947.1073742252.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More