Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Sunteți pregătiți? ”Dejenii au talent” se întoarce

0 72

afis dejenii au talent

Cel mai captivant talent-show desfășurat vreodată la Dej ajunge în acest an la a doua ediție. Una care promite noi talente și premii mai mari.

După ce anul trecut Centrul Cultural ”Arta” s-a dovedit neîncăpător în fața mulțimii de spectatori curioși, iar numărul concurenților a fost neașteptat de mare, în acest an organizatorii (Radio Stil FM Dej și Centrul Cultural ”Arta”)vin cu noi talente gata să fie descoperite și cu premii și mai mari.

Sezonul al doilea al spectacolului-concurs ”Dejenii au talent” va debuta în 24 aprilie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural ”Arta”, când va avea loc prima preselecție cu public.

Premiile oferite în acest an sunt substanțiale. Astfel, câștigătorul marelui trofeu ”Dejenii au talent” va primi 700 de lei (premiu oferit de deputatul Cornel Itu). Premiul de originalitate, oferit de primarul Costan Morar, va fi de 500 de lei, iar premiul de popularitate în valoare de 500 de lei va fi oferit de viceprimarul Aurelian Mureșan. La ediția din acest an vor fi oferite și un premiu I și un premiu II dar și mențiuni.

Ca și la ediția de anul trecut, câștigătorii concursului vor fi invitați să participe la toate evenimentele cultural artistice organizate la Dej.

Înscrieri în concurs se fac la numerele de telefon 0724.34.98.77, 0264.206.206 sau 0264.212.003.

ACTUALIZARE: Data primei preselecții cu public a fost mutată din 10 aprilie în 24 aprilie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More