Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Supărat pe viață, s-a răzbunat pe ambulanță. A luat-o la șuturi

0 269

Alcoolul consumat în exces are nenumărate efecte atât asupra persoanei în cauză cât şi asupra celor din jur. Lipsite de discernământ, dezorientate şi confuze,

persoanele aflate în stare de ebrietate provoacă scandaluri, distrugeri, bătăi, şi totul devine şi mai grav când se consideră suficient de apte pentru a conduce autovehicule. În preajma sărbătorii Crăciunului, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină la mai multe evenimente generate de consumul excesiv de alcool iar unii maramureşenii au primit daruri pe care nu le-au cerut: dosare penale.

Ieri dimineaţă la ora 09,30, un băimărean a sesizat poliţia că o persoană necunoscută a distrus o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Maramureş, aflată în misiune, parcată pe strada Horea din municipiul Baia Mare.

La câteva ore de la sesizare, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat un băimărean de 37 de ani bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au stabilit că acesta, pe fondul consumului excesiv de alcool, a lovit cu piciorul autospeciala, distrugând proiectorul de ceaţă şi o bucată din masca de protecţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More