Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Super Guvernul PSD – Dăncilă gestionează foarte bine Președinția UE, Iohannis blochează totul

0 613

Liviu Dragnea a ieșit din nou la rampă cu declarații tăioase. Președintele nu face nimic, însă Guvernul PSD este foarte bine pregătit și gestionează cu profesionalism problemele UE și ale României.

Prezent la Reșița, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut azi, 2 martie, un discurs tranșant pentru adversarii partidului, dar și laudativ la realizările actualului Guvern. Astfel el nu s-a ferit să-l atace din nou pe Klaus Iohannis, președintele României, care, din punctul de vedere al liderului PSD, blochează orice evoluție a țării.

„Ce a făcut acest domn în Romania? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. Absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea.

„Nu vrea să facem investițiile. A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva, luni de zile? M-au întrebat: de ce n-ați declanșat suspendarea? Nu mai vreau scandal în această țară. Acest om nu mai trebuie să obțină încă un mandat de președinte. Nu vorbește de bine România în afară, pentru că nu poate”, a mai punctat liderul PSD.

În schimb, guvernul PSD și Viorica Dăncilă au o pregătire foarte bună mai ales că, aflați la Președinția Consiliului UE, au întrecut doar într-o lună jumătate performațele de șase luni ale guvernului austriac.

„Toată lumea spune, cu foarte mare plăcere, că este o preşedinţie de mare succes. Doar o informaţie – într-o lună şi jumătate Guvernul condus de Viorica Dăncilă, care gestionează această Preşedinţie, a închis mai multe dosare europene decât Preşedinţia austriacă în şase luni. De ce? Pentru că suntem foarte bine pregătiţi. Chiar suntem bine pregătiţi” a afirmat Liviu Dragnea.

Nu în ultimul rând, șeful PSD și-a declarat spiritul proeuropean (deși prin acțiunile sale pare a se opune cu forță influențelor UE) și o dorință de a lega o relație cât mai strânsă cu Statele Unite ale Americii, însă lumea nu trebuie să uite că, în primul rând, trebuie reprezentate interesele țării.

„Eu sunt un proeuropean convins. N-o spun nici ca să mă auziți dvs, nici ca să mă audă alții, nici nu mă interesează. Cred foarte mult însă, sunt foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite decât îl avem acum. Dar, stimați colegi, în toate aceste parteneriate, în toate aceste structuri, organizaţii din care facem parte, nu trebuie să uităm un lucru: trebuie să fim patrioţi români!” au fost cuvintele șefului PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More