Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Super Nanny” Irina Petrea vine la Dej. Vezi de ce

0 376

IrinaPetrea SuperNanny

Organizația de Femei a PSD Dej în parteneriat cu Asociația pentru formare și dezvoltare continuă Cluj ” Un părinte mai bun”, organizează la Dej seminarul interactiv “Inteligența emoțională la copii”, susținut de Irina Petrea, cunoscută din emisiunea “Super Nanny”.

Irina Petrea le va oferi părinţilor metode şi idei alternative de cunoaştere şi relaţionare cu copiii şi unelte pentru a face faţă problemelor diverse cu care se confruntă în funcţie de particularităţile de vârstă ale copilului.

Evenimentul va avea loc joi, 3 octombrie, ora 16.30, în Sala Mare a Primăriei Dej și se adresează părinților, bunicilor si tuturor celor implicați în creșterea și educația copiilor.

„Femeile PSD conștientizează importanța implicării active a membrilor familiei în educația copiilor, seminarul deschizând asftel șirul evenimentelor care și-au propus să le organizeze în acest scop”, a explicat Anda Ciungan, preşedintele femeilor social-democrate din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More