Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suporter rapidist reţinut 24 de ore după ce lovit un jandarm

0 55

suporter rapid

În data de 23 mai, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Rapid Bucureşti”, din cadrul Ligii I, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, un suporter al echipei „F.C. Rapid Bucureşti” a lovit un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Suporterul echipei „F.C. Rapid Bucureşti”, G.V.A. domiciliat în municipiul Bucureşti, a fost sancţionat contravenţional deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate şi adresa cuvinte jignitoare personalului firmei specilizate care asigura accesul în incinta arenei sportive. În momentul în care jandarmul, din cadrul dispozitivului de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, a încercat să-l fotografieze, suporterul a lovit cu piciorul camera foto, care a ricoşat în zona arcadei jandarmului, provocându-i acestuia o plagă.

Persoana a fost imobilizată şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More