Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suson se mută de la Unirea la Explorări Baia Mare

0 35

silviu suson unirea dej

Silviu Suson este cea mai proaspătă achiziție a formației de volei masculin Știința Explorări Baia Mare. Secundul de 24 de ani părăsește astfel Unirea Dej, echipă pentru care a jucat în ultimele trei sezoane.

După trei ani petrecuți la Dej, timp în care a făcut pasul și la echipa națională a României și a participat în Cupa Challenge cu Unirea, Silviu Suson se mută în vecini, la Explorări Baia Mare.

Unul dintre cei mai apreciați jucători din campionatul intern și unul dintre remarcații Unirii Dej din ultimele sezoane va juca din toamna acestui an pentru Știința Explorări, echipă cu care va participa în sezonul următor în Challenge Cup.

În privința celorlalte modificări de lot de la Știința Explorări, băimărenii anunță că s-au despărțit în această vară de Peter Kecskemeti, Akos Hoboth și Dănuț Mititelu. În același timp, cu formația maramureșeană și-au prelungit contractele cu încă două sezoane Dragoș Răileanu și Rolland Balog, dar și Robert Țuțea, Patriciu Păștean și Andrei Veber.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More