Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspect de comiterea unui accident rutier identificat de politisti

0 46

Ambulanta112

În 05.08.2013, ora 21:45, pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj Napoca, jud. Cluj, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea grava a unei persoane şi avarierea a doua autovehicule, conducătorul autovehiculului vinovat de producerea accidentului, părăsind locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

Un conducător auto în timp ce conducea autovehiculul pe str. 1 Decembrie 1918, pe banda I-a din direcţia str. Bucium spre str. Fântanele, ajuns la intersectie cu breteaua de legatura între Calea Floresti şi str. 1 Decembrie 1918, a surprins şi accidentat pe D. IOAN, de 25 ani, din comuna Sieu, jud. Bistrita, care se deplasa pe contrasens pe banda I-a, împingând un cărucior.

In urma impactului, autoturismul a virat stânga si a intrat în impact cu un alt  autoturism, care circula pe banda  II-a în aceeasi directie de mers, condus de G. Wolfgang, de 41 ani, din Austria.

Dupa impact, conducatorul auto  a abandonat autoturismul la fata locului şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de politie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă  a pietonului D. IOAN si avarierea celor  două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 9.000 lei.

Cu ocazia cercetării locului faptei, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este pietonul DAVID IOAN, care a încălcat regula de circulaţie privind  circulatia pietonilor, fapta prevazuta si sanctionata de art. 99, alin.1 , pct 3 din OUG 195 /2002 şi conducatorul autoturismului, care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 89, alin. 1din OUG 195/2002.

În jurul orei 22:47, urmare investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, în persoana lui      T. FLORIN, de 32 ani, din Cluj-Napoca, care se afla  sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “vatamare corporala din culpa şi parasirea locului accidentului”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More