Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspect de furt prins în flagrant de oamenii legii

0 34

furt auto hot

Postul de Poliție Feldru a fost sesizat de C.I. din localitate, despre faptul că i-au fost sustrase mai multe piese din motorul autoturismului proprietate personală, neînmatriculat, parcat in localitate, pentru reparații.

Poliţiştii l-au prins în flagrant pe B.I. de 32 ani din Bistrița, în posesia căruia au fost identificate piesele sustrase. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, au fost identificate în deţinerea acestuia un pistol din categoria armelor neletale, împreună cu un încărcător în care se aflau 6 cartuşe și o borsetă cu o sumă de bani în valută şi lei, valori a căror proveniență nu a putut fi justificată. Suspectul nu este autorizat legal pentru deţinerea de arme.

Prejudiciul cauzat este în valoare de 2000 lei, a fost recuperat în totalitate.

Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, şi ulterior faţă de acesta s-a dispus luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, pe o durată de 30 zile.

Cercetările continuă de lucrători din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”furt calificat”, ”nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi ”contrabandă ”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More